0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 000003
Razpoložljivost: Na zalogi
39.60€
Brez DDV: 36.16€

Reabilar – dihidrokvercetin (taksifolin) je eden najmočnejših naravnih polifenolov z visoko sposobnostjo absorbcije kisikovih radikalov (ORAC) – flavonoid, ki ga pridobivajo iz lubja sibirskega macesna in je netoksičen in nemutagen. Antioksidati ščitijo celice, mobilizirajo zaščitno moč organizma – izboljšujejo imunski sistem, čistijo telo od zunanjih toksičnih vplivov in spodbujajo proces regeneracije poškodovanih tkiv po poškodbah ali hudih boleznih, upočasnjujejo proces staranja,… En gram taksifolina vsebuje tudi več kot 64.000 enot ORAC, daleč pod njim so vitamin C, vitamin E in drugimi antioksidanti. Ena 100 mg kapsula z vsebnostjo 98% čistega taksifolina vsebuje  min. 6.400 ORAC enot oz. optimalni dnevni odmerek.

Pakiranje: 3g/30 kapsul po 100mg

Vsebina ene kapsule: 100mg 98% “Dihydroquercetin (Taxifolin)” (vsebnost dihidrokvrсetina 100 mg, min. 6400 enot po ORAC-u) brez dodatkov, želatinasta ovojnica kapsule.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: odrasli – enkrat na dan, v času kosila ali večerje. Trajanje uporabe: 1 mesec. Če je potrebno, se lahko uporaba tega izdelka ponovi 3-krat na leto. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorilo: Reabilar je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Možna je Individualna netoleranca na posamezne sestavine. Jemanje med nosečnostjo, dojenjem in pri otrocih, mlajših od 14 let: pred jemanjem se posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Reabilar je biološko aktiven dodatek. Izdelek je popolnoma nestrupen. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Priporoča se kot dodaten vir antioksidantov.

Proizvajalec: ООО «FLAVOMIX», 601291 Suzdal, Vladimirska regija, ulica Promišlenaja 953, RF

Trgovska oznaka: Reabilar

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje