Dostava  

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij, ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Prevoz vselej plača naročnik. Naročene artikle odpošljemo v roku 7-10 dni od naročila, oz. od plačila na predračun. Naročeno prispe do stranke ponavadi naslednji delovni dan, redko potrebuje dlje časa. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko meila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info@kogasport.eu, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate že dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.

Stroški dostave se obračunajo po naslednjem ceniku:

  • osebni prevzem v trgovini (brezplačno)
  • stroški dostave s plačilom po predračunu 2,5 EUR
  • stroški dostave s plačilom po povzetju 5 EUR
  • zgornja tabela dostave ne velja za zelo težke izdelke kot so: uteži, boksarske vreče ipd. Izdelke ni mogoče naročiti preko spletne strani, lahko pa nam pošljete povpraševanje in vam sestavimo ponudbo.

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in zajemajo DDV (davek na dodano vrednost).

Izdelki so dobavljeni preko DPD.


Dostava preko DPD

Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostava poteka v dopoldanskem in popoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošilje ne morete prevzeti, jo lahko po dogovoru s kurirjem prevzamete na najbližjem Petrolu v roku 15 dneh. Kurir vas kontaktira na telefonsko številko, ki ste jo oddali ob naročilu in se bo uporabila samo za namen dobave artiklov.


Pred zaključkom naročila ste seznanjeni z navedenim stavkom: »Kupec z oddajo naročila prevzame obveznost plačila«. Z zaključitvijo naročila se s tem stavkom strinjate in kopijo naročila prejmete na podan mail. Oddaja vašega naročila vas tako zavezuje k plačilu le-tega.

*PLAČILO PO PREDRAČUNU

Za višino provizije pri plačilu po predračunu povprašajte pri banki, preko katere izvajate plačilo. Pri plačilu po predračunu se strošek provizije za plačilo z odkupnino ne računa. To pomeni, da plačate kupnina+strošek odpreme blaga v vrednosti 2,5 EUR za področje Slovenije in 7,90 EUR +DDV  za področje Hrvaške.

Podatki za nakazilo:

Vacconda d.o.o., Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

TRR: SI56 1010 0004 4367 892 (Banka Intesa Sanpaolo d.d. )

Sklic: SI00 (+številka naročila)

BIC, SWIFT KODA BANKE: BFKKSI22XXX

Naročilo po predračunu velja le 3 delovne dni. Tako tudi ARTIKLE PO PREDRAČUNU HRANIMO LE 3 DELOVNE DNI. Po treh dneh se smatra, da od nakupa odstopate, vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.


Dostava na Hrvaško

Stroški odpreme so do 5kg – 7.90€ + DDV. Plačilo je možno SAMO preko predračuna. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. Naročene artikle odpošljemo v roku 7-10 dni od vidnosti nakazila na našem računu, naročeno prispe do stranke ponavadi v 2-3 delovnih dnevih, na otoke pa v 4-5 delovnih dnevih. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko emaila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info@kogasport.eu, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.Dostava v ostale države EU

Stroški odpreme vam javimo naknadno. Plačilo je možno preko predračuna ali s paypalom. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. Naročene artikle odpošljemo v roku 7-10 dni od vidnosti nakazila na našem računu. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko emaila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info@kogasport.eu, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.

 

Dostava v ostale države izven EU

Stranke iz držav nečlanic EU nas kontaktirajte na info@kogasport.eu  za naročilo in strošek pošiljanja. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.