KOGA ŠPORT, Vacconda d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s prodajo opreme in rekvizitov za borilne veščine proizvajalcev DANRHO in KWON. Smo ekskluzivni zastopnik blagovne znamke DANRHO v Sloveniji, ter zastopniki za blagovno znamko KWON.

Naša vizija je postati vodilni prodajalec opreme za borilne športe, kateri tudi sledimo. Imamo namreč najširšo ponudbo različnih znamk judo kimon v Sloveniji, poleg Danrho in Kwon tudi Ippon, Mizuno, Dax, Hiku in Kusakura, kar pomeni kar 5 različnih IJF kimon.

Prav tako pa ponujamo opremo odobreno iz strani Word Karate Federation (WKF), tako kimone in opremo dveh različnih znamk, Kwon in Tokaido, ter Word Taekwondo federation (WT) elektronsko opremo KNPN in doboke ter zaščitno opremo od Kwon.

Seveda pa nismo pozabili tudi na opremo za druge športe, kot so MMA, Kempo, Kendo, Aikido, Boks, Kickbox, Eskrima, Kali, Ju jitsu, Brazilski jiu jitsu, Kung Fu, Wu shu,Ninja,...

Ponujamo vse, kar potrebujete za kakovostno in varno vadbo, ter kvalitetno opremljeno telovadnico. Na voljo vam je širok izbor športne opreme in rekvizitov za športne klube, društva in posameznike, tako za sprostitev, rekreacijo in učenje, kakor tudi vrhunsko opremo za tekmovanja. Na naši spletni strani si lahko bolj podrobno ogledate naše izdelke in jih tudi preprosto naročite preko telefona ali e-pošte.

Svojim kupcem nudimo STORITVE TISKA na vse materiale (dotisk in vezenje na tekstil, našitki, PVC folija, ...)

Kvaliteta izdelkov, ki vam jih ponujamo, zagotavlja pošteno vrednost za vložen denar.


Poslanstvo: Na trgu smo pozicionirani kot vez med proizvajalci in uporabniki opreme za borilne športe. Športnikom svetujemo pri izbiri ter posredujemo opremo za njihove potrebe tako cenovno, kot v primerni kvaliteti. Želimo, da športniki z dobro in varno športno opremo dosegajo svoje cilje.

Vizija: S svojim delovanjem želimo v prihodnjih letih postati eden vodilnih prodajalcev opreme za borilne športe na področju Slovenije. Z blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo, želimo opremljati večino klubov v Sloveniji.


SEDEŽ PODJETJA:
Vaccoda d.o.o.,
Zgornji Duplek 2
2241 Spodnji Duplek
Tel: +386(0)24215420 ali +386(0)30340550
Fax: 02/4215421
E pošta: info@kogasport.eu

Naš delovni čas je:

PON, SRE, PET:    12:00 - 18:00

TOR, ČET:    10:00 - 16:00

SOB:    Po dogovoru

NED: Zaprto