0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 3010502
Razpoložljivost: Na zalogi
14.90€
Brez DDV: 12.21€

DESINEX+ je hitro delujoče alkoholno sredstvo za hitro in učinkovito dezinfekcijo površin, kjer obstaja povečano tveganje za okužbe. Primerno je za uporabo v živilski industriji, restavracijah, hotelih, vrtcih, šolah, domovih upokojencev in ostalih javnih institucijah, zdravstvu, ....

KLJUČNE LASTNOSTI

• Visoka učinkovitost v kratkem času

• Brez izpiranja

• Hitro sušenje

• Ne pušča sledi

• Deluje na širok spekter mikroorganizmov (gljive, bakterije, viruse)

• Zagotavlja visoko stopnjo higiene

NAVODILA ZA UPORABO

DESINEX+ se uporablja nerazredčen. Dobro očiščeno površino popršite z razdalje cca 30 cm in pustite učinkovati, dokler se površina ne posuši. Priporočljivo doziranje je 45 ml/m2. Sredstva ni potrebno izpirati z vodo. Za škodo, ki bi nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo proizvajalec ne prevzema odgovornosti. Samo za profesionalno uporabo.

TEHNIČNI PODATKI

Izgled: prozorna tekočina

Vonj: specifičen

Gostota: 0,885 g/cm3

Zgoraj navedeni podatki so povprečne vrednosti in ne specificirajo proizvoda.

NAVODILA ZA VARNO ROKOVANJE IN SKLADIŠČENJE

Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi.

Varno rokovanje: P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Informacije za skladiščenje:

Razred skladiščenja: 3

Hraniti v hladnem in dobro prezračevanem prostoru. Hraniti v dobro prezračevanem in eksplozijsko varnem prostoru. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil. Zaščititi pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Zaščititi pred vročino. Ne izpostavljati temperaturam višjim od 40°C. Temperatura skladiščenja: 25°C. Hraniti v tesno zaprtih posodah. Uporabljati in hraniti le na prostem ali v dobro prezračevanih prostorih. Hraniti ločeno od nezdružljivih snovi. Rok uporabe je 2 leti od datuma proizvodnje (odtisnjenega na embalaži).

INFORMACIJE O IZDELKU

DESINEX+ je vpisan v Register biocidnih proizvodov Republike Slovenije z vpisno številko 926 po poenostavljene postopku, v skladu z navodili Urada za kemikalije: https://www.gov.si/novice/2020-03-31-odobritev-razkuzil-za-potrebe-

obvladovanja-epidemije-covid-19-dopolnitev-9-4-2020/

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje