0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: cordy
Razpoložljivost: Na zalogi
24.50€
Brez DDV: 22.37€

CORDYCEPS ACTIVE je 100% naravni izdelek, ki vsebuje visoko koncentriran izvleček iz micelija gobe Cordyceps sinensis –kitajske gobe iz Tibeta, ki je ena od temeljev tradicionalne kitajske medicine in vsebuje ogromno hranilnih snovi in polisaharidov. Namenjen je vsem aktivnim osebam, zlasti športnikom. Interes za Cordyceps sinensis se je povečal leta 1993, ko je skupina kitajskih športnikov, ki so jo vzeli kot dovoljeno doping, zlomila devet svetovnih rekordov. Dodatne sestavine izdelka CORDYCEPS ACTIVE vključujejo arktični oz. rožni koren (Rhodiola rosea), ki povečuje moč in vzdržljivost telesa med športom. Rhapontica (Leuzea carthamoides) poveča prilagodljivost organizma v ekstremnih in stresnih situacijah, spodbuja duševno funkcijo in poživlja telo, redka reishi goba (Ganoderma lucidum) pa prispeva k naravni imuniteti telesa in vzdrževanju ustreznih cirkulacijskih funkcij.

Cordyceps sinensis vsebuje betaglukane, vlaknine in druge bioaktivne snovi.

Rhodiola rosea podpira telesno zmogljivost ter ima antioksidativne učinke, pomaga organizmu pri soočanju s čustvenim stresom in fizičnim naporom.

Reiši pomaga spodbujati naravni imunski sistem telesa, pozitivno vpliva na krvni obtok in ožilje. Reishi prihaja od nadzorovanih pridelovalcev iz EU. Uporabljene so vse aktivne snovi iz celotne gobe.

Marala-Rhaponticum carthamoides poveča prilagodljivost organizma v ekstremnih in stresnih situacijah, spodbuja duševne funkcije in napolni telo z energijo, prispeva k normalnemu delovanju kardiovaskularnega sistema ter podpira imunski sistem.

Pakiranje: 19,2g/60 kapsul po 320mg

Vsebina ene kapsule: 1 kapsula vsebuje 320mg aktivne mešanice Cordyceps: 200mg cele posušene gobe v prahu Yartsa gunbus-Cordyceps sinensis, 50mg ekstrakta Rhodiole rosee, 50mg  celotne liofilizirane gobe v prahu reishi-Ganoderma lucidum, 20mg ekstrakta iz korena Marala-Rhaponticum carthamoides s 75 mg β glukanov. Ovojnica: želatina.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat dnevno pred obrokom, popijte z vodo ali stresite vsebino v vodo in popijte. Vsebino použijte takoj po odstranitvi iz ovoja.

Opozorila: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek ni primeren za otroke do 15. leta starosti. Dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Primerno za dieto brez glutena. Ni primerno za  nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje