0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Biofield care
Šifra: bewell
Razpoložljivost: Na zalogi
36.90€
Brez DDV: 30.25€

Se soočate s stresom?

Ste izčrpani in vam pogosto niha razpoloženje?

Se spopadate s tesnobo in paničnimi napadi?

Ali težko zaspite?

Če ste se prepoznali v kateri od naštetih težav, vas vabimo, da si preberete, kako vam frekvenčni obliži B.E.Well lahko koristijo.

Za dobro počutje je ključna prava frekvenca in energijska pretočnost telesa, zato se ljudje zatekamo k jogi in meditaciji. Če ste eden od tistih, ki si ne utegne vzeti časa zase in se vsakodnevno spopadate s stresom in utrujenostjo, si zdaj lahko enostavno pomagate s pomočjo preprostih frekvenčnih obližev B.E.Well. 

Obliži vsebujejo kombinacijo frekvenc za podporo in obnovo našega živčnega sistema ter frekvenco zemlje. Naši uporabniki poročajo, da so jim obliži pomagali doseči naslednje učinke:

✔ Boljše počutje in razpoloženje
✔ Več energije in fokusa
✔ Samozavest in notranji mir
✔ Boljši spanec

Kako delujejo?

Ko frekvenčni obliž namestimo na kožo, se frekvence iz obliža začnejo širiti po vodi v našem telesu. Frekvence nato začnejo ''uglaševati'' celice živčnega sistema na optimalno frekvenco ter tako vračati naše telo v ravnovesje in dobro počujte.

✔ Posamičen obliž deluje 4-7 dni
✔ Namešča se kot otroški tattoo
✔ 100 % naravne frekvence
✔ Brez stranskih učinkov
✔ Vodoodporen in brez vonja
✔ Primeren za vse starosti

Navodila za uporabo (slika točk zgoraj)

Splošna utrujenost, izgorelost in izčrpanost
Ko ste utrujeni ali izgoreli, namestite obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici. Prav tako bo dobro deloval na meridianu pljuč (točka LU1), na področju timusa (točka CV17), na blazinicah podplatov (točka KI1) in na nogi na točki nesmrtnosti ST36. Hkrati lahko nosite do tri obliže B.E.Well.

Psihične težave, panični napadi
Obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici.

Daljša potovanja in medcelinski leti
Pri daljših potovanjih (z avtom, vlakom, letalom) prihaja do daljše izolacije od zemeljske frekvence, zato je priporočljivo, da si obliž namestite dan pred potjo na območjedva prsta pod popkom in/ali na blazinice podplatov na meridiansko točko KI1.

Učenje, mature, izpiti
Za lažje učenje in pomnjenje, boljšo koncentracijo in daljšo zbranost namestite dva do tri obliže B.E.Well vzdolž hrbtenice (med lopatici, na sredino in/ali na križni del o. na akupunkturne točke GV 11, GV 8 in GV4).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži B.E.Well lahko kombinirate z obliži Recovery in Harmony.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje